HET BLAD VAN HET DE KLEURENmetaal VAN WUHAN HANKE CO., LTD.

Het goede basiszink, de goede oppervlaktekleur, en elke laag hebben zijn waarde.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Hanke Color Metal Sheet Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit Vooraf gelakt staal Coil voor verkoop
Van goede kwaliteit Vooraf gelakt staal Coil voor verkoop
Klantenoverzichten
U bent één van onze betrouwbaarste leveranciers in het verleden de 7 jaar wegens uw dienst en de snelle reactie, natuurlijk het belangrijkst is uw stabiele en gekwalificeerde producten.

—— M. Jung

Hartelijk dank voor uw geschikte suggesties en efficiënte inspanning aan het consolideren van onze samenwerking.

—— Steven

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Hanke Color Metal Sheet Co., Ltd.

1 2
Wuhan Hanke Color Metal Sheet Co., Ltd. Wuhan Hanke Color Metal Sheet Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Hanke
Aantal werknemers : 100~150
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 60% - 70%

Het Blad van het de Kleurenmetaal van Wuhanhanke Co., Ltd (hierna als HK wordt bedoeld) werd, in 2001 wordt gevestigd, gevestigd in de de Economische en Technologische Ontwikkelingsstreek van Wujiashan in Wuhan (Road dat van Nr 359 Gexin). HK is een nationale high-tech onderneming die de staalplaat van de kleurendeklaag hoofdzakelijk uitvaardigt. De de staalplaatlijn wordt van de kleurendeklaag ontworpen door WISDR (Wuhan Irion & het Instituut van het Staalontwerp), die het geavanceerde verwerkingsmateriaal, het testen en inspectiemateriaal en PLC automatische controlesysteem van Siemens bezit. In 2009, heeft HK in het technologische bevordering en materiaal verbeteren geïnvesteerd die de productiecapaciteit en de kwaliteit zeer verbetert.

 

 

HK heeft Certificaten van de Internationale Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem (ISO9001) in 2005, de Industriële Normcertificatie van Korea (KS D 3520) in 2013 en Internationale Milieubeheersysteemcertificatie (IS14001) in 2014 verkregen. Tegelijkertijd, bereikt HK eer van „Beroemd Handelsmerk van Wuhan“, „Beroemd Handelsmerk van Hubei“, „Kredietonderneming“, enz. sinds onderneming.

 

Ons hoofdproduct is het metaalblad van de kleurendeklaag. Het gebruikt het het eindigen hete gegalvaniseerde die staal als grondstoffen, dat door Wuhan Iron en Staal (Groep) Bedrijf wordt geproduceerd (hierna als WISCO wordt bedoeld), en wij passen het speciale GI teken DX51D+Z (HK) met hen aan. Wij hebben strategische samenwerkingsovereenkomst met de Naamloze vennootschap van dubbel-Tijgerdeklagen die zich bij de deklaag meer dan 100 jaar concentreert, ondertekend en opstelling een openbaar laboratorium van deklaag gehad, dat stevige fundamenten legt om de kwaliteit van de producten van HK te verbeteren.

 

 

Onze producten hebben een volledige waaier van specificaties en kleuren, hebben wij een reeks kleuren die huisvrienden in het buitenland met klanten om zijn te kiezen, evenals aangepast volgens de eis van de klant. Wuhan en andere steden in Hubei zijn onze basismarkt, en onze zaken breiden zich aan het omringen van provincies uit. Wij voeren ook naar Zuidoosten uit en het Zuiden van Azië, het Midden-Oosten, Zuid-Korea en Rusland, enz. HK heeft een goed prestige en een openbaar lof in de binnenlandse en buitenlandse markt.

 

 

HK houdt bij het ontwikkelen van nieuwe markten. Ondertussen, besteden wij veel aandacht aan de merkbouw en de kwaliteitsverbetering van product. De hele tijd, heeft HK zich aan de merkconceptie van „goed basiszink, goede oppervlaktekleur gehouden, en elke lay heeft zijn waarde“, aandringend op het ondernemingsprincipe van „eerlijkheid, overweging, en kwaliteit“, en blijvend de producten van HK van het land aan de wereld bevorderen.

 

om aan de eis van de klant te voldoen en markt uit te breiden, werden één handelsmaatschappij in China en in Singapore opgericht op het juiste ogenblik, dat geschikter is voor klant en ons.

 

Contactgegevens
Wuhan Hanke Color Metal Sheet Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Nie

Tel.: 86-27-8306-6906

Fax: 86-27-8306-6906

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)